UPDATE 30/03 - Inschrijvingen paasvakantie

TURNHOUT SPEELT

De online inschrijvingen starten op woensdag 31 maart om 19 uur via jouw i-Schoolaccount.

Daarnaast kun je vanaf donderdag 1 april ook op afspraak komen inschrijven in het jeugdcentrum (Draaiboomstraat 6, 2300 Turnhout). Ons onthaal is geopend van 13 tot 16.30 uur. Maak vooraf telefonisch een afspraak via het nummer 014 42 33 81.

Indien nodig, kun je op donderdag 1 april of vrijdag 2 april ook ’s avonds een afspraak maken, ten laatste om 19 uur. Gelieve een avondafspraak één dag vooraf te maken. Maak jouw afspraak voor donderdagavond dus ten laatste op woensdagnamiddag.

We vragen om aan de veiligheid van onze medewerkers en animatoren te denken, en dus zeker de sterke aanbeveling te volgen om voor slechts één hobby te kiezen tijdens de paasvakantie. Ook Turnhout Speelt wordt als hobby beschouwd.

KINDEROPVANG TURNHOUT

Je kan jouw kind aanmelden voor de opvang in de paasvakantie via kinderopvang@turnhout.be vanaf woensdag 31 maart om 12 uur. Vermeld het start- en einduur waarvoor je opvang nodig heeft, alsook de opvanglocatie. Er wordt gevraagd om bij jouw mail een attest van jouw werkgever te bezorgen om aan te tonen dat je een cruciaal beroep uitoefent of werkt in een essentiële dienst.

 
Door de verstrengde maatregelen vermindert de opvangcapaciteit drastisch: er kunnen minder kinderen opvangen worden dan in normale schoolvakanties. De overheid voorziet een technische werkloosheid overmacht corona voor ouders die moeten gaan werken maar die geen oplossing hebben voor hun kind. Dit kan doordat de opvang volzet is. Wanneer je in deze situatie terecht komt, kun je bij de kinderopvang een attest aanvragen om de technische werkloosheid overmacht corona bij de RVA aan te vragen. Stuur hiervoor een mail naar kinderopvang@turnhout.be.
 

Heb je nog vragen over...