Inschrijven en prijs

Kinderen dienen vooraf geregistreerd te worden in i-Active. Dit kun je nu al doen! Volg de stappen onder 'Registreren in i-Active'.

Vervolgens starten de online inschrijvingen voor de paasvakantie op woensdag 6 maart om 19 uur via jouw i-Activeaccount.

Inschrijven aan het onthaal van jeugdcentrum Wollewei kan vanaf donderdag 7 maart tot en met donderdag 11 april. We zijn geopend op werkdagen van 13 tot 16.30 uur.

Wollebos vraagt niet om exacte data door te geven en er is géén inschrijvingsstop. Iedereen is welkom, ook kinderen met een lichte verstandelijke of fysieke beperking. Neem hiervoor contact op met het Wollebos-team. We maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek zodat we alle nodige informatie meekrijgen en zo veel mogelijk kunnen inzetten op de noden van jouw kind.

 

Registreren in i-Active

Nieuwe gezinnen dienen zich eerst te registreren in i-Active. Dit kan nu al!

 1. Kies waarvoor je je wil registreren in i-Active.
 2. Voor Wollebos vink je aan: “Jeugddienst Turnhout: Wollebos”.
 3. Volg de stappen die de website aangeeft.
 4. Na de goedkeuring van de registratie, ontvang je een e-mail met inloggegevens.
 5. Vervolgens kun je (vanaf woensdag 6 maart om 19 uur) de stappen hieronder volgen om in te schrijven voor de speelpleinwerking.

  Loop je ergens vast? Bekijk de handleiding of contacteer ons. Je kan ons op werkdagen bereiken op het nummer 014 42 33 81 tussen 13 en 16.30 uur. 

Al geregistreerd? Dan kun je inschrijven!

De inschrijvingen starten op woensdag 6 maart om 19 uur in i-Active.

Speelpleinwerking Wollebos vraagt niet om exacte data door te geven. We hanteren dan ook geen inschrijvingsstop. Alle kinderen zijn welkom! Vanaf dat je bent ingeschreven kun je elke dag dat we geopend zijn langskomen. Je kiest zelf welke dag(en). Wij registreren dit en bezorgen jou de factuur na afloop van de vakantie.

 1. Ga naar jouw i-Activeaccount.
 2. Geef de gebruikersnaam en het paswoord in en klik op ‘inloggen’
 3. Controleer of alle gegevens in jouw account nog steeds correct zijn, pas eventueel aan.
 4. Ga naar de agenda, klik op dinsdag 2 april en schrijf je in. Dit kan nog tot de voorlaatste dag van de vakantie (donderdag 11 april).
 5. Je kind is ingeschreven! Je kiest tijdens de paasvakantie zelf wanneer je kind naar Wollebos komt.

Toch niet alles duidelijk? We helpen jou graag verder. Bel op werkdagen naar 014 42 33 81 tussen 13 en 16.30 uur.

 

Kom je liever langs om in te schrijven?

Inschrijven kan steeds aan het onthaal van jeugdcentrum (Draaiboomstraat 6, 2300 Turnhout) vanaf donderdag 7 maart tot en met donderdag 11 april op werkdagen, tussen 13 en 16.30 uur. 

 

Prijs

 

Prijs per (halve) dag per kind

UiTPAS met kansentarief

 

1ste kind

2de, 3de … kind*

1ste, 2de … kind

1 hele dag

6 euro

3 euro

1,20 euro

1 halve dag

3 euro

1,5 euro

1,20 euro

*enkel als het kind dezelfde dag als het eerste kind deelneemt

Belangrijk!

 • De betaling van de deelname aan de speelpleinwerking dient te gebeuren na ontvangst van de rekening. Deze krijg je na afloop van de vakantie.
 • Na betaling van de rekening ontvang je in het voorjaar een fiscaal attest per post. Met dit fiscaal attest krijg je belastingvermindering voor opvangkosten.

In het bezit van een UiTPAS?

Met de UiTPAS met kortingstarief betaal je slechts 20 procent van de normale prijs. Niet iedereen heeft recht op deze kortingskaart. Heb je geen uitnodiging gekregen, maar denk je hier recht op te hebben? Hiervoor kan je contact opnemen met het welzijnsonthaal