Ingeschreven voor Wollebos? Meld je aan voor de WhatsApp verzendlijst!

Zo kunnen we alle ouders in één klik op de hoogte brengen van wat er leeft op het speelplein: praktische informatie, dringende updates, maar ook een kijkje achter de schermen.

Je kiest zelf of en vanaf wanneer je je aanmeldt (vb. als jouw kind enkel de tweede week komt) en je kan ook steeds weer afmelden (vb. als jouw kind de rest van de vakantie niet meer deelneemt). Dit doe je zo:

AANMELDEN

STAP 1

Installeer de WhatsApp-app op jouw telefoon en voeg het Wollebos-nummer (0473 56 73 22) toe aan jouw contacten onder de naam ‘Wollebos Turnhout’.

STAP 2

Stuur dit WhatsApp-berichtje naar ‘Wollebos Turnhout’:
AANMELDEN + voor- en achternaam van kind(eren)

KLAAR!
Wij controleren jouw gegevens in i-Active en sturen een bevestigingsberichtje.
Vanaf dan ontvang ook jij onze updates via WhatsApp.

Let op! Je wordt enkel toegevoegd aan de verzendlijst wanneer jouw gsm-nummer en de naam van het kind samen terug te vinden zijn in jouw i-Activeaccount.

Een verzendlijst is géén WhatsApp-groep. Wij sturen tegelijk naar alle ouders hetzelfde bericht uit, maar voor jou zal het lijken het alsof je een persoonlijk WhatsApp-berichtje van ons ontvangt. Als je hier op antwoordt, ontvangen énkel wij dit. Ouders kunnen elkaars gegevens onderling niet zien. We verduidelijken dat het om een verzendlijst-berichtje gaat door met titels en data te werken (vb. WOLLEBOS BERICHTJE - vrijdag 12 juli).

AFMELDEN

Wil jij de berichtjes van Wollebos niet meer ontvangen? Stuur ‘STOP’ naar het Wollebos-nummer via WhatsApp. Je wordt zo snel mogelijk uit de verzendlijst verwijderd. 


Na afloop van de vakantie worden alle nummers automatisch verwijderd uit onze lijst. Hier hoef je niets voor te doen.

 

 

Privacyverklaring

Jouw telefoonnummer wordt strikt gebruikt voor deze communicatiedoeleinden en niet gedeeld met derden. Voor meer informatie over hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken en beschermen, raadpleeg onze https://turnhoutspeelt.turnhout.be/privacyverklaring.