NIEUWE UPDATE 16/06 - inschrijvingen

NIEUWE UPDATE 16/06 - 
Beste ouders,
 
De inschrijvingen voor de zomervakantie liepen gisteren niet zoals gepland en gehoopt. Door technische problemen bij i-School liep het systeem vast. Vermoedelijk gebeurde dit doordat er in heel wat verschillende gemeenten tegelijk de inschrijvingen voor kinderopvang, speelpleinwerking, sportkampen, ... startten. We bekijken, samen met de firma, wat er fout is gelopen en zullen bij hen aandringen op maatregelen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden.
 
Het goede nieuws is dat de servers vanaf nu terug operationeel zijn. Jullie kunnen dus terug inschrijven. Het systeem werkt wel nog steeds met een wachtrij. Het kan zijn dat het inschrijven iets langer duurt dan verwacht.
 
Met vriendelijke groeten,
Speelpleinwerking Wollebos
Kinderopvang Turnhout
 
UPDATE 15/06 - Het inschrijvingssysteem voor de zomeropvang is momenteel overbelast. Dat is geen Turnhouts probleem: veel andere gemeenten gebruiken hetzelfde platform en dat is vastgelopen op een te grote gelijktijdige vraag. De beheerders zijn volop bezig om een oplossing te vinden. We begrijpen jullie frustraties en volgen de vorderingen van heel nabij op.
 
De inschrijvingen voor de kinderopvang en speelplein Wollebos zijn nog NIET volzet, blijf dus regelmatig terugkeren naar i-School om te proberen en volg onze Facebookpagina's 'jeugddienst Turnhout' en 'Turnhout Speelt'. Wij plaatsen een update zodra we meer nieuws hebben.
 
Onze oprechte excuses voor de vertraging en de onzekerheid!