Hoe geraak ik op het speelplein?

Trappen maar!

Er is een fietsenparking voorzien binnen de omheining. Je fiets staat dus veilig.

Busje komt zo..

Er kan vanuit Turnhout gratis gebruik gemaakt worden van de Wollebos-bus. Onze busanimatoren leiden alles in goede banen. De busuren vind je terug in de Wollebos-brochure op p. 5 en 6.

  • Kinderen dienen te worden gebracht en opgehaald aan de bushalte door een volwassene. Mag je kind zelfstandig naar huis? Meld dit op het inschrijvingsformulier.

  • Geen volwassene aan de halte? De kinderen rijden mee tot aan de laatste halte van de bus en worden door de animatoren naar Jeugdcentrum Wollewei gebracht. Hier kunnen ze opgehaald worden.

Opgelet! Belangrijke wijziging vanaf dinsdag 9 augustus bij de fruitbus:

Onze busmaatschappij heeft besloten om een langere bus in te leggen voor de fruitbus, dit omdat er enorm veel kinderen op zitten en de veiligheid uiteraard gegarandeerd moet blijven. Deze langere bus kan niet draaien in de Boomgaardstraat omwille van wegenwerken.

Daarom is beslist om op het Boomgaardplein enkel de dierenbus te laten starten.

  • De fruitbus start én eindigt vanaf dinsdag 9 augustus aan de bushalte in de Kastelein (halte aardbei).
  • De dierenbus blijft wél de halte aan het Boomgaardplein (+G&C) bedienen (halte leeuw). Gelieve er rekening mee te houden dat de dierenbus al wat vroeger aankomt aan het Boomgaardplein, om 17.42 uur. 

Alle ouders die de halte ‘fruitbus Boomgaardplein (+G&C)’ hebben aangeduid in i-Active, kunnen dit aanpassen naar ‘dierenbus Boomgaardplein (+G&C)’.

Je kan dit zelf aanpassen in het i-Activeaccount van je kind of je kan ons hiervoor contacteren via mail naar wollebos@turnhout.be of bellen via het nummer 0473 56 73 22.

Met de auto 

Even parkeren om je kind uit te zwaaien? Geen probleem! Parkeren op het fietspad of de rijbaan zien wij liever niet gebeuren. Parkeer daarom jouw auto even op de parking (van Kvik) over het Raadsherenpark tijdens het afzet- en ophaalmoment.

 

Afzet- en ophaalmomenten

Er zijn vaste afzet- en ophaalmomenten:

  • ’s morgens tussen 7.30 en 9 uur
  • 's middags tussen 12 en 13 uur
  • ’s avonds tussen 16.30 en 17 uur

Gelieve deze uren te respecteren! Zo kunnen wij een degelijke en veilige werking garanderen.


Let op!

Indien kinderen zich zelfstandig verplaatsen van en naar het speelplein, moet dit vermeld worden bij de inschrijving.

Wat bij uitzonderingen? Indien er iets wijzigt aan de afspraken (vroeger ophalen wegens omstandigheden, iemand anders komt je kind ophalen…), dient dit vooraf telefonisch of via e-mail gemeld te worden.