Heropening jeugdcentrum Wollewei

Op 1 juli opende jeugdcentrum Wollewei opnieuw de deuren!

In het jeugdcentrum beweegt en leeft er veel, daarom hebben we voor aparte contactbubbels gezorgd.

Als je via de poort onze koer betreedt, zie je de volgende pijlen.

Rood: onthaal jeugdcentrum Wollewei

Ben je op zoek naar meer informatie of wil jij jouw kinderen inschrijven voor speelpleinwerking Wollebos deze zomer? Je kan in juli en augustus weer terecht op ons onthaal op weekdagen tussen 13 en 17 uur. Op 21 juli is ons onthaal gesloten. Volg de rode pijlen en de aangeduide route in het kantoor.

  • Langskomen is enkel mogelijk op afspraak. Je kan dit telefonisch vastleggen via het nummer 014 42 33 81. Misschien kunnen we je zo zelfs al verder helpen! Een mailtje sturen naar jeugddienst@turnhout.be kan ook altijd.
  • We vragen om een mondmasker te dragen, 1.5 m afstand te houden en - indien mogelijk - zo veel mogelijk alleen te komen.

Blauw: instuif

De instuif werd uit voorzorg even stopgezet. Dat betekent niet dat jullie niet meer op ons kunnen rekenen! Richmond en Joséphine gaan regelmatig op ronde door de stad. Als je hen tegenkomt, aarzel dan zeker niet om hen aan te spreken! Ze zijn daar speciaal voor jou als je eens een babbeltje nodig hebt, op gepaste afstand en met mondmasker uiteraard! 

Geel: jeugdhuis Wollewei

Jeugdhuis Wollewei is ook nog steeds geopend en houdt zich aan de verstrengde horecamaatregelen.

  • Opgelet dus! De openingsuren zijn opnieuw gewijzigd, er worden max. 4 personen per tafel toegelaten en registratie is verplicht. Je neemt best een kijkje op hun Facebook om op de hoogte te blijven van de maatregelen die bij het jeugdhuis van kracht zijn.
  • Voor het volgende kan je bij hen ook nog steeds terecht: DJ’en, zaalverhuur, het repetitiekot, om te studeren en enkele workshops in augustus (neem zeker eens een kijkje op www.wollewei.be)

Eigen contactbubbel voor het personeel van de jeugddienst

Het personeel van de jeugddienst heeft een eigen contactbubbel en een aparte ingang.

 

Nog steeds welkom dus, maar met de gepaste voorzorgsmaatregelen. Volg de pijlen en aangegeven richtlijnen voor een vlot en veilig bezoekje!