Famillievoorstellingen in De Poppenzaal

0a35e802-52e7-4ab5-a10b-21b0fefc8d8c.jpg Familievoorstellingen van september tot mei op zondag om 10.30 uur en woensdag om 14.30 uur. Deze voorstellingen zijn open voorstellingen: voor gezinnen, verjaardagspartijtjes, jeugdverenigingen, bedrijven... Naast Propop komen er ook gasttheaters optreden. Er zijn voorstellingen voor kleuters en grote kinderen.
Het is aan te raden om vooraf de agenda te bekijken om een voorstelling voor de juiste leeftijd te kiezen. De agenda vind je op de website onder programma of het kan worden opgestuurd.

Duur: Een voorstelling duurt gemiddeld anderhalf uur, pauze inbegrepen.
Als je komt en je hebt ook een kindje bij dat te klein is en dat de voorstelling stoort, dan kun je in Het Poppencafé terecht. Je kunt daar de voorstelling volgen op een TV scherm.

Toegang: Kinderen € 5,00 - Volwassenen € 6,00
Knipkaart: Vijf voorstellingen of vijf personen: Kinderen € 20,00 - Volwassenen € 24,00

Betaling: Contant. Je kunt betalen als je naar de voorstelling komt.

De Poppenzaal is een half uur voor de voorstelling open.
Zorg ervoor dat je op tijd bent, de voorstelling begint stipt.

Korting en bonnen
Wij aanvaarden UiTpas, Bongobonnen, Sodexho cultuurcheques,
Accor compliments sport en cultuur en cadeaubox.
Korting met lerarenkaart 25%, alleen voor de voorstellingen van Propop, niet voor gastvoorstellingen.
Jarige kinderen mogen naar voren komen, er wordt voor hen gezongen en ze krijgen een verrassing. Naam opgeven aan de kassa.

Feest! Je kunt met je vriendjes, familie, feestje..... in het Poppencafé terecht. Een half uur voor, tot een half uur na de voorstelling is het café open, er is meestal een pauze voorzien. Als je bijvoorbeeld met een feestje komt, dan kun je al om 10.00u of 14.00u komen. Om 10.30u of 14.30u begint de voorstelling. In de pauze staat de tafel gedekt. Je kunt alles afspreken de dag zelf, je mag zelf een taart of iets dergelijks meenemen. Na een half uur pauze gaat de voorstelling verder en je kunt nog tot 12.30u of 16.30u blijven.

Met een grote groep kun je ook een privé voorstelling afspreken. Bijvoorbeeld een communiefeest, personeelsfeest, trouwfeest, uitstap met de vereniging......Zie voor meer info onder privé voorstelling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Van woensdag 19 september 2018 tot zondag 2 juni 2019

Altijd open

Waar

De Poppenzaal

Steenweg op Oosthoven 114
2300 Turnhout

Prijs

€6

Basistarief: 6,00 €; Volwassenen: 7,00 €; Kinder knipkaart voor 5 voorstellingen of 5 kinderen: 24,00 €

Organisatie

Figurentheater Propop

Meer info